majjaeriksson

Veckans inredning (3)

Kategori: Maja

Hej!
 
Det var en lång dag igår och det blir en sen kväll även ikväll och jag känner bara att jag önskar att den där solresan skulle vara imorgon. Vill åka iväg med min sambo och se något annat än vår soffa typ. Gud, vad deppigt det blev. Det var ju inte meningen. Men ni förstår känslan lite. Vi skippar den och kör på lite färgglatt va? Tänker att vi hänger kvar i vardagsrummet.
 
Vi har en liten bokhylla som vi fått ta över efter mina kusinerns farfar. Det första jag bestämde mig för när det var dags för flytt var att jag skulle ha böcker i färgordning. Det stod kartonger överallt när jag började ställa in böcker. Någon gång i framtiden skulle jag vilja ha ännu mer böcker och ännu mer färg, men nu lånar jag ju mest böcker så samlingen växer inte så mycket. ;) Bredvid hyllan står en stol som mamma köpt på loppis, ett tyg som jag tror att mamma kanske också har köpt? Och en vattenkanna från Ikea.
 
Högst upp finns en fisktavla, glasskål från kosta boda och ännu ett grönt loppisfynd tror jag. Kanske är 98 % av mina loppisfynd gröna?
 
I mitten av bokhyllan sitter Maja bredvid ännu ett grönt loppisfynd som mest fungerar som bokstöd.
 
Vissa böcker var för stora för att stå, så dom fick ligga. Tycker att det gav hyllan extra charm. Haha. Och jag älskar hur hyllan innehåller alla möjliga böcker - från fiske och skräckfilmer, till konst och antikens Grekland.
 
Nu har dagen börjat bra och så ska det fortsätta. Ha det fint!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Så fint ni har det! Bokhyllan är ju perfekt!👍🏼

    2017-01-18 | 12:14:08
  • Freja säger:

    Böcker❤️ Och himla fint med färgsortering!

    2017-01-18 | 19:26:11

Kommentera inlägget här: