majjaeriksson

Fika, fiske och fräsch middag

Kategori: Maja

Idag har jag levt sommarlivet.
 
Dagen började med en fruktig frukost. Obs! Jag tog bara en bild på den under pionen i köket sen åt jag framför tvn - nån måtta får det ju vara. ;)
 
Sen for jag ut på landet för fikadejt. I väntan på dejten pysslade jag lite. Jag har nämligen fått en beställning på ytterligare en luftballong åt Vera, denna gång till vagnen. Och imorgon ska jag träffa Vera så då ska hon få den tänker jag. :)
 
Sen kom fikasällskapet mitt: MOA! Saknade bästa Moakompisen! Hon hade med sig jordgubbar och glurrbullar och glass och grädde och jag hade bakat brownies och rabarberglass (tips tips, kanske återkommer med recept!) Och vi fikade och snackade och hade det trevligt värre, som alltid.
 
När Moa skulle åka vidare fick jag nedanstående sms av sambon min:
 
Och som den trevliga flickvän jag är gick jag glad i hågen bort till gödselstacken och fixade oss lite mask och sen for vi till sumpis!
 
Vi fisketävlade. I flest antal fiskar och i storlek på fisk. Och man kan väl säga att vi vann stort i varsin gren. Jag metade upp över 30 firrar!! Det nappade så fort jag la i flötet. Philip fick en gädda på över 3 kg och vann med råge när det kom till storlek!
 
Moa och jag hade inte orkat all fika på förmiddagen så jag och Philip fick tacka Moa för eftermiddagsfikat. Tack igen Moa!
 
Och för att knyta ihop säcken: En fräsch middag under en pion. Obs! Middagen fotades bara under pionen i köket, sen åt vi framför tvn - nån måtta får det ju vara. ;)
 
En fullpoängare till dag och morgondagen ser inte ut att bli dum den heller!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Hej så fint!

    2016-06-10 | 11:22:18
  • Freja säger:

    Hej du Maja! Nu vill jag allt ha ett midsommarinlägg, du saknas! ;)

    2016-06-24 | 14:01:52

Kommentera inlägget här: