majjaeriksson

Noveller och helgplaner!

Kategori: Maja

 
Sen senaste recensionen har jag läst fyra små noveller. Jag köpte dem till mig själv i julklapp men så dröjde det alltså månader innan jag läste dem. Dåligt. Men jag läste iallafall alla fyra på ett streck, eller ja, en per kväll, men inget annat emellan. Tycker att själva asken är fin, liksom texten på baksidan.
 
Men det är insidan som är viktigast. Just den här asken innehöll: Jag vill veta var stockrosorna kommer ifrån av Amanda Svensson, Början av Gun-Britt Sundström, Med strömmen av Hjalmar Söderberg och Nattsidan av Joyce Carol Oates. Jag tycker att novellernas framsidor också är fina, precis som asken, så jag fotade av dem för att visa er. Jag klippte också in ett litet utvalt citat från varje liten minibok.
 
 
 
 
 
Min favorit var den jag läste först - Jag vill veta var stockrosorna kommer ifrån - men jag är glad att jag läste allihop. :)
 
Imorgon är det skärtorsdagen och en långhelg väntar. Det känns skönt. Jag vet inte riktigt när jag slutar på praktiken imorgon, men så fort jag gör det så ska jag ta tågen två hem till Motala. I helgen väntar mys med Philip, fika hos Wiks, soluppgångsfotografering, äggmåleri, skogsutflykt och kanske tvålmakeri. Det känns som en superhelg helt enkelt! Jag hör av mig från Östergötland imorgon! ;)
 
Maja.

Kommentarer

  • MartinaOlsson säger:

    Vinn ett valfritt plagg från Dress Me Up! :)
    http://martinaolsson.myshowroom.se/50006/tavling-vinn-ett-valfritt-plagg-fran-dress-me-up/

    2015-04-01 | 20:06:12
    Bloggadress: http://martinaolsson.myshowroom.se
  • Freja säger:

    Kul med novelltips! Hemskt fina var dom allt också! :)

    2015-04-01 | 21:32:55

Kommentera inlägget här: