majjaeriksson

Tre fredagsbilder

Kategori: Maja

Hej på eftermiddagen! 

Fredagen blev visst en ledig dag. Jag har kämpat med en fruktansvärd statistikuppgift de senaste dagarna så tyckte jag förtjänade det.

Philip började sent idag så vi åt frukost tillsammans. Och sen fixade jag till en jacka jag köpte på secondhand för ett bra tag sen. Jag bytte knappar på den dagen efter jag köpte den men jag lyckades göra ett misstag och har därför bara hängt undan den. Men idag sprättade jag och gjorde om och gjorde rätt så i helgen rockar jag en röd jacka. 
(null)

Vid ett mötte jag Moa vid tåget och vi tog en skön och frisk prata-om-livet-promenad följt av lite téfika här hemma. Bästa bästa Moa, vad skulle jag göra utan dig?<3
(null)

Och alldeles nyss följde jag med Moa ut för att hälsa på familjen Wiks yngsta tillskott - Turid! Så gulligt namn. :) (Psst! Lisa jag fick träffa Turid före du fick träffa Turid! ;))

Vad händer i helgen då? Jo vi ska ju till Köpenhamn Philip och jag. Det ska bli så mysigt och det känns som en perfekt tid att åka iväg lite så här mitt i hösten och innan julmyset. Självklart blir det en redig helgrapport efter helgen! :)

(null)

Trevlig helg!

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Viljen fin fredag! Ja vad skulle man göra utan Moa? Och det var väldigt kul att ses idag Maja!🎈 Trevlig Köpenhamnshelg🍁🎉

    2018-10-26 | 19:08:36
  • Lisa säger:

    Åå ja nu blir jag avis 😊

    2018-10-26 | 19:39:55
  • Moa säger:

    Vad skulle ja göra utan min Maja då? Tur att du finns bästa Majset <3 Tack för välbehövligt och mysigt fredagshäng <3

    2018-10-29 | 10:23:08

Kommentera inlägget här: