majjaeriksson

Inredning

Kategori: Maja

Hej!
 
Ska vi prata lite inredning? Jag tycker det. Idag har jag nämligen gjort något som jag inte har gjort förut. Köpt en soffa. Eller ja, vi beställde den och det var Philip som beställde. Men halva soffan är ju min! Det är nämligen så att soffan som vi sitter i varje kväll, som är Philips från början, är lite trasig. Vill man inte sitta tätt ihop så måste en person sitta i en grop och liksom få en hård fjäder i rumpan. Inte jättemysigt. Så nyss slog vi till. Det blir denna:
 
 
Dock får vi vänta på den några veckor, men jag tror att det blir riktigt bra. Och nu tänker jag att när vi ändå ska ha en ny soffa så kan man ju passa på att fixa lite mer. Denna ska ju alltså stå i det vi kallar Philips rum.
 
Vi kallar det Philips rum för att... Hur ska jag formulera mig här? För att det rummet ser ut som hans förra lägenhet? För att det mest är Philips grejer där? För att det är... lite ungkarligt? Jag tycker inte så mycket om Philips rum om jag ska vara ärlig, resten av läggan tycker jag verkligen har blivit våran nu, men nja, det där rummet alltså... Och det är ju trist att känna så när vi spenderar så mycket tid där. Så tanken är nu att jag ska passa på att Majifiera det lite mer nu i samband med soffleveransen ;)
 
Dock är inte det ett jättelätt uppdrag av främst två anledningar.
1. Philip.
2. Tapeten som sitter på "huvudväggen":
 
Jag gillar ju färg och mönster och mycket från min stil krockar nog med den där väggen tyvärr, men lite förändring borde ju inte vara några problem?
 
En ny matta hade ju varit fräscht kanske. I nuläget har vi denna:
 
Och sen ska vi absolut ha nya kuddar! Jag har önskat mig en av Spirakuddarna nedan ett tag nu så någon av dom ska jag nog slå till på.
 
Sen tänker jag att vi nog ska plocka in lite mer växter i det rummet, det har vi ju gott om och det gör ju mycket i ett rum. Och kanske nya gardiner och något nytt att ha på väggen? Ja, tankarna har kommit i rullning ordentligt iallafall och det är kul. Jag återkommer väl med en bildbomb i i vår någon gång med förhoppningsvis ett lite mer Majigt rum. ;)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Heja dig Maja! Du har sååå fin inredningsstil. Vi har en burk väggfärg av härlig ”creme-satin-kulör” i garaget om du bestämmer dig för att göra dig av med fondväggen någon dag när Philip är på annat håll🤫🤓 Soffan var kalasfin och växter kan ju göra ett rum hur mysigt som helst!🌷🌵🌱

    2018-01-12 | 18:29:09
  • Mormor säger:

    Du klarar det galant att göra rummet Majigt och kanske lite Philipskt, du är ju sååå säker i din inredningsstil- följer med spänning🛋🖼🌿☘️🍀🌱🌵💐

    2018-01-12 | 21:55:00

Kommentera inlägget här: