majjaeriksson

Röd stol på röd dag

Kategori: Maja

God kväll!
 
Vilken bra grej det här med röda dagar är hörreni.
 
Frukosten var kanske ingen fullpoängare, men den blev lite roligare med mitt senaste fynd framför mig - En 20-kronors-vas från Myrorna.
 
När jag fick liv i Philip, som inte riktigt känt sig på topp idag, åkte vi ut på landet. Jag var, som jag ofta är nuförtiden, stolfixarsugen. Av någon lite oförklarlig anledning sandpapprade jag en redan röd stol som skulle bli röd. Men jag tänkte att det var bra att få bort lite blank yta, så att alla fyra stolar får lite samma finish.
 
Min "publik" när jag sprejade... En talande bild som visar att de är lite bättre än mig när det kommer till att ta det cool. ;)
 
Sen blev det glass i gräset! :D
 
Och i en bod på landet står nu dagens arbete. Ingen av de är helt klara än, men jag är såå nöjd hittills. Vårt kök kommer bli så fint.
 
Efter att jag fått leka av mig lite åkte Philip och jag in till stan igen. För match. Det var kul att gå på match, men det gick tyvärr inget vidare för Maif - förlust 3-4 och några riktigt tråkiga misstag på slutet...
 
Efter matchen kilade vi hem en stund, men sen längtade jag ut igen. Så vi promenerade en sväng och så köpte vi lite godis. :)
 
Imorgon ska jag jobba i Ekholmen 10-18. Det är ju lite nackdelen med att vara vikarie, att man får jobba när många andra är lediga, men jag får tänka att jag tjänar pengar och sen är jag ledig lördag och söndag igen. :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Vilken fin dag!

    2016-05-06 | 16:23:03

Kommentera inlägget här: