majjaeriksson

Kortjobb, IKEA och ljumna vindar

Kategori: Maja

Gó kväll!
 
Jag är redan tillbaka, tro't eller ej! ;) Tänkte som "utlovat" redovisa lite om min måndag med hjälp av sju bilder.
 
Det kändes som att jag skulle på solsemester imorse när jag la fram den lilla sommarväskan och hoppade i skorna jag fått/ärvt/snott av mamma.
 
Och faktum är att det nästan var semester jag skulle på för jag hade bara två timmars jobb på schemat idag. Det hör ju inte till vanligheterna direkt men i Skäggetorp är förmiddagspasset bara två timmar så det var så det blev idag. Något positivt är ju ändå att jag iallafall fick tre timmars lön, för tre timmar är det minsta vi får skriva upp. Jag bestämde mig dessutom för att göra det hela så positivt jag kunde och passade på att knalla bort till IKEA efter mitt kortjobb.
 
Jag strosade runt på ett ganska folktomt IKEA och kollade mest, fotade av en del och köpte några små saker innan jag tog bussen hem.
 
Jag kom hem med följande: En tidskriftssamlare (ska nog köpa kanske två likadana till), tre små ramar och en ärtkruka (krukan är från TGR)! Nöjd! :)
 
Hemma blev det lite chill innan jag och mannen nedan promenerade längs kanalen mot affärn.
 
Philip hann knappt säga meningen "när föds andungarna?" innan vi träffade en liten familj!<3
 
Efter matinköpen gjorde jag müsli. Den verkar inte ha blivit lika god som tidigare gånger, men i lite yoghurt och kanske med någon frukt som topping lägger den sig nog finfint i maggen. :)
 
Och det får faktiskt blir dagens sista bild och detta sista meningen:
 
Hörs förhoppningsvis imorgon!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Låter som en mysig dag och vilken jättefin väska!

    2016-05-24 | 15:37:37

Kommentera inlägget här: