majjaeriksson

Min 25:e födelsedag

Kategori: Maja

Den var igår den. Det blev, precis som jag förutspådde, en riktigt fin dag. Innan jag börjar berätta om min dag så vill jag bara varna den hungriga läsaren - inlägget kommer innehålla mycket ätbart! ;)
 
Det började med att jag jobbade i Ekholmen 10-13. Vilken av de fyra arbetsplatserna på skyltarna som jag gick till? Bara er fantasi sätter gränserna! ;)
 
Klockan 13.45 steg jag på pendeln och satte mig bredvid Philip. Vi åkte till Norrköping. Jag blev bjuden på fika! Blåbärspaj och barndricka. :)
 
Det var riktigt skönt att sitta i solen, det kändes som sommar.
 
Sen strosade vi omkring på Norrköpings gator och i galleriorna lite. Jag köpte fyra födelsedagspresenter till mig själv. Två par tygskor för sammanlagt 149 kronor. Tänker att det blir fint att ta med mig ett par till Lissabon om en vecka(!!!) En ärtlåda - från TGR. Och en banankökshandduk från Lagerhaus. :)
 
Klockan 18 var det dags för min julklapp, som ju då blev som en födelsedagspresent också! :) Det var chokladprovning på ett ställe som heter Jolla som var mycket fint och med trevlig personal. Vi var en grupp på 14 personer som fick sitta ner och först lära oss om chokladens historia och sen smaka såklart! Det var spännande och det märktes direkt att Philip och jag hade mycket att lära då vi trodde att det som låg i ruta ett på bilden var en mandel (alltså bara efter att ha kollat på den), men det var såklart en kakaoböna! Chokladen på rad två var praliner som de hade skapat på Jolla och min favorit blev, något förvånande, nummer två som var en cognacpralin.
 
Det var en rolig upplevelse att äta choklad på ett annat sätt en man vanligtvis gör hemma och det var gott och trevligt. En minnesvärld julklapp/födelsedagspresent/aktivitet!
 
 
Efter chokladprovningen gick vi hand i hand ut på Norrköpings nu lite kyligare gator och även fast vi hade ätit lite så var vi hungriga på mer. Vi gick till Burgers and Bangers och fick vänta lite på ett bord och sen beställde vi och sen åt vi. Så himla himla gott!
 
 
När vi var mätta och belåtna tog vi pendeltåget hem och 22.28 var vi hemma i lilla Motala. :)
 
En riktigt bra dag! Tack, min bättre hälft!<3
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja! säger:

    Vilken finfin födelsedag! Grattis i efterskott bästa Maja!

    2016-04-14 | 21:33:17
  • mormor säger:

    Vilken härlig dag!!! Den var du värd! Kram

    2016-04-15 | 12:38:44
  • Moa säger:

    Ser ut som du haft en finfin födelsedag, det är du verkligen värd fina Maja!! Massa kramar <3

    2016-04-15 | 12:58:26
  • Faster säger:

    Åh vilken härlig dag !!!!

    2016-04-15 | 14:18:32

Kommentera inlägget här: