majjaeriksson

Efter en dålig dag kommer en bra

Kategori: Maja

Instagram @aprilbarn91
 
Idag har det varit en bättre dag än igår. Sånt är ju alltid oerhört upplyftande! :) Jag skrev historiatenta idag. Känslan innan var minst sagt sisodär, historia är inte mitt favoritämne. Men när jag såg frågorna kändes det bättre. Det blev liksom som en bonus att det kändes som om jag hade rätt bra koll. Sen vet jag inte om det räcker hela vägen till godkänt, men det var helt klart ett godkänt försök iallafall. Så den känslan surfar jag på nu.
 
För att knyta ihop säcken kan jag skriva lite om det ni ser ovan. Fyra små mobbebilder. Jag har många fina mobbebilder och jag tycker de kan förtjäna mer uppmärksamhet än vad de får. Så mitt nya projekt är att sätta upp några favoriter på väggen. Jag vet, mina väggar är ganska fyllda redan. Men jag har sett ut en plats och tror att det blir fint! Återkommer med det.
 
Imorgon är det studenten. Inte för en annan då men för en kusin och en massa andra glada ungdomar. Så imorgon kan det nog bli ett studentinlägg här. På något vis.
 
Ha det!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Härliga tider! Historiatentan gick säkert super! O du, vilken fin dag med både jordgubbar sol och choklad! Ohlala!

    2013-06-04 | 18:01:44
  • Ulrika säger:

    Har du hört talas om instabild.se??? man kan liksom få sina instagrambilder framkallade o hemskickade :D Det blir hur fint som helst faktiskt!!
    Bara ett litet tips så där liksom! Och grattis till att tentan (förhoppningsvis) går bra!! :)

    2013-06-04 | 19:45:22
    Bloggadress: http://ulrikasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här: