majjaeriksson

Kanelbullens dag

Kategori: Maja

Ja, idag är det kanelbullens dag. Hoppas att ni ätit en bulle! :)

Tillbaka på mitt rum efter att ha sett på film med några andra folkisare. Mysigt!

Idag var våran lärare spårlöst försvunnen. Han dök inte upp och han svarade inte i telefonen. Oroväckande! Så vi gjorde lite vad vi ville med tiden. Jag gjorde "som vanligt" bild-och-text-bilder.

Lite Vännerinspirerat:


Lite sånginspirerat:


Och en lite djupare:


Och på eftermiddagen hade vi kroki igen:

Vi håller på 13-16.20 och på den tiden hinner vi mer många teckningar. Modellen ändrar ställning och tiden vi har på oss varierar. Vi har haft allt från 40 sekunder till 20 minuter. Det är svårt. Men kul! Och inte alls olustigt. Jag menar det står ju ändå en naken kvinna framför oss och posar och det är man ju inte direkt van vid. Men hon är så naturlig och lugn i sig själv att det känns fullkomligt normalt och avslappnat. Vi ska ha kroki några till gånger framöver!

Men imorgon blir det foto igen. Vet inte riktigt vad och hur, men foto blire! Och tänk att det redan är onsdag imorgon. Vad fort tiden går!

Maja.

Kommentarer

  • mamma säger:

    Bra bilder både de fotade och den tecknade, men bild och text med inspiration från Vänner är inte riktigt min hemmabana.

    2011-10-04 | 22:01:08
    Bloggadress: http://majjaeriksson.blogg.se/
  • faster säger:

    Mystisk skola...försvunna lärare...o nakna modeller :)kanske kan bli en liten bok om skolan:)skämt o sido:)fina bilder o fina ord!!!

    2011-10-06 | 15:48:49

Kommentera inlägget här: