majjaeriksson

förklaring, stockholm, moa och plugg

Kategori: Maja

Tänkte börja med att svara på frågan om de tre studentklänningarna. Jag ska inte ta studenten tre gånger. Jag ska inte genomgå ett eller två klänningsbyten under dagen. Jag ska inte ha alla samtidigt. Nej, den enkla anledningen är att jag har beställt tre för att öka chanserna för att någon av de ska passa och kännas bra. Är inte det smart!? Förmodligen blir det så att jag skickar tillbaka de andra två.


Och nu över till gårdagen som spenderades i Stockholm. Det blev en bra dag. Bussresan var självklart lite lång och seg, men det hör ju liksom till. När vi kom fram till vår vackra huvudstad så besökte vi en synagoga. Tjejen som "guidade" oss där var mycket bra. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var hon gjorde eller varför hon var så bra, men hon lyckades iallafall få mig att lyssna på varenda ord hon sa. Intressant var det!

Sen lunchade vi på mcdonalds. Sen gick vi omkring lite i några affärer. Sen satt vi vid en fin fontän och kollade på folk. (Vad mycket människor det finns i Stockholm!)

Sen tog vi oss till medelhavsmuseet, vilket inte var helt rätt. Det var lite klurigt att hitta dit, men vi kom fram, i tid. Guidningen på medelhavsmuseet var också intressant. Det handlade bla. lite om mumier och fina, gamla statyer.

Efter det så blev vi guidade i gamla stan av en gammal man. Det var rätt segt. Rätt så väldigt segt tillochmed. Men det gick.

Efter det var det dags för mat igen. Den gången slog jag till på en kebab med bröd. Verkligen världens nyttigaste dag, eller inte!

Och sist men inte minst var det teater. Jane Eyre. Den var bra. De hade gjort scenen väldigt cool. Med en dörr och ett tyg som förändrades när det bytte rum/plats. Svårt att förklara, men det var coolt iallfall. Och teatern var som sagt bra. Den var lite djup och lite rolig och lite gammal. Den var bra!

Sen åkte vi hem och jag tror att klockan var halv två när jag släkte och somnade.

Nu är jag vaken igen och uppe och hoppar. Fast just nu sitter jag ner. Anledningen till att jag är vaken och sitter här finns egentligen inte. Anledningen till att jag är vaken egentligen är att jag skulle skriva klart en svenska uppgift som ska lämnas in idag. Men jag finner ingen inspiration. Gah! Om en timme ska den vara klar!

Efter skolan idag, det blir nog typ ikväll, ska jag åka till Moa. Vi ska fira våra födelsedagar tillsammans! :)
Resten av helgen kommer bestå av mycket mycket mycket oifrånkomligt plugg.


Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Smart klänningsdrag... Hoppas du blir nöjd med någon av dom! Låter som du har haft det bra i Sthlm minsann!

    2010-05-07 | 15:07:43

Kommentera inlägget här: