majjaeriksson

Januaritorsdag

Kategori: Maja


Tjenare tjenare!

Jag jag haft en ledig torsdag idag. 

Började dagen med att doodla. Varje dag i januari ska jag fylla en liten ruta med det som ploppar upp i huvudet efter att jag läst en ordlapp från Moa. Hittills har det blivit VÄXTER, TANKAR OCH MYSFRUKOST. Bra ord. Ser fram emot att fylla alla rutor. :)
(null)

Till frukost blev det plättar som var kvar sedan sist. Hallon. Och té.
(null)

Och så har jag varit ute och knallat. Till Willys där jag handlade mat.
(null)

Sen hjälpte jag syrran med hennes gran och så blev det kanske världens nyttigaste lunch. Grönkål, paprika, sparris, tomater, broccoli och nötter.
(null)

Fick väga upp det med lite gófika sen. Balans är ju A och O.
(null)

Sen kan jag ha beställt tre pennor och några rullar tejp. Har nog aldrig känt så starkt för tejprullar förut men när jag såg dessa på tidformera.se var jag liksom tvungen att slå till. ;)
(null)

Nu har jag precis städat källarn och trappen (som vi har i uppdrag att göra varannan vecka) samtidigt som jag lyssnade klart på en ljudbok. Jag trodde inte det, men jag tror faktiskt att jag har fastnat för det här med att lyssna ändå. :) Jag anade nämligen att jag kanske skulle kunna bli lite uttråkad eftersom jag är van med snabbt poddprat, men hittills har jag helt klart tyckt att det är behagligt med ett lite lugnare tempo och annat slags berättande. Kul ju! :D
(null)

Imorgon ska jag jobba 10-18 och sen blir det burgarmiddag med Philip, Moa och Toffe. Mysigt!!

Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Vilken himla bra torsdag👏🏻🤗💕

    2019-01-03 | 19:15:11
  • Freja säger:

    Härligt alltihopa! O bra tejpshoppat!🤩

    2019-01-04 | 22:07:59

Kommentera inlägget här: