majjaeriksson

Doodle-a-day

Kategori: Maja

Först, till mamma och Freja: Jag skulle såklart sagt något om vad jag tyckte om böckerna... Av de två jag har läst gillade jag nog Gardells bäst. Jag gillar liksom hur varje kapitel är som en egen liten anekdot från livet, samtidigt som allt hör ihop. "Första gången jag såg dig" var spännande att lyssna på. Den kröp liksom under skinnet på mig lite. Ska bli bättre på att recensera. Lovar. ;)

(null)

Ja, det var väl årets första månad då. De allra flesta dagar har jag börjat dagen med att dra en lapp (tack Moa<3) och kludda ner det första som slår mig. Inte för att det ska bli något spektakulärt såklart (vad kan man förvänta sig av en 3x3 cm stor ruta?) utan för att väcka den kreativa hjärnhalvan. Det har varit mysigt. Och jag har några favoriter. :)

2:a - TANKAR
(null)

17:e - SKUGGA
(null)

25:e - NATUR
(null)

29:e - BOKMAL
(null)

Svårt att ta bild på dom... :P

Vad ska jag ha för kreativt projekt under februari tro? Jag får fundera... :)

Imorgon blir det en lång dag. Jag lämnar Motala vid sju på morgonen och kommer tillbaka halv nio på kvällen. Jag ska till Borås för att prata om allas uppsatsplaner och jag ser faktiskt fram emot det. Och eftersom det blir en lång dag imorgon, får det bli ganska lugnt idag tänker jag. :)

Vi hörs!

Maja. 

Kommentarer

  • Freja säger:

    Tack för recension! Det var Gardells bok jag var sugen på att läsa🤗👍🏼 Så fabtastiskt fina doodlisar! Och jag blir ju ibte förvånad över att hulken dök upp bland syrrans lappar!😆😆

    2019-01-31 | 11:17:53
  • Mamma säger:

    Ha det bra i Borås📚

    2019-01-31 | 16:53:39
  • Mormor säger:

    Hoppas Boråsresan blir nyttig och trevlig📙📘📗📕💕 Kram

    2019-01-31 | 22:43:31

Kommentera inlägget här: