majjaeriksson

Torsdag

Kategori: Maja

 
Hej!
 
Jag vet inte varför men jag känner mig trött. Lite sovtrött, men mest... loj liksom. Seg. Det är väl inte helt orimligt att skylla detta på vintern som bara pågår och pågår och pågår där ute? Vårdropp från tak och solbränd asfalt vore inte så dumt nu. Men just nu yr snön utanför fönstret.
 
Gårdagen blev en ganska händelserik och bra dag. Jag började med att tvätta tre maskiner, sen åkte jag in till Linköping och gick hem till Moa där jag blev bjuden på lunch. Och sen hade jag ett jobbpass på Hb kl. 13-16. Det passet är verkligen det "värsta". Det var mycket att göra och det blev högt tempo hela passet. Och på kvällen sen var jag på bio med Philip, Lovisa och Martin. Vi såg Filip och Fredriks film Tårtgeneralen och den var bra. Jag hade egentligen inga förväntningar när jag satte mig i biostolen, så jag blev riktigt positivt överraskad. Många skratt blev det! :)
 
Idag har jag kvällspasset klockan 16-20 så om några timmar bär det av till Linkan igen. Innan dess... gör jag inte jättemycket. Jag ska till Borås nästa vecka och har lite förberedelser att fixa inför det, men jag tänker att jag tar det mesta imorgon när jag ska vara hemma hela dagen. Som sagt, är visst lite extra loj och seg dessa dagar. Hoppas att det ska släppa snart!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    När det är lite grått får man känna sig lite grå, men har du läst din Alfons så vet du att det vänder💚

    2018-03-08 | 21:45:07

Kommentera inlägget här: