majjaeriksson

Tips, vår och våfflor

Kategori: Maja

Godmorgon måndag och ny vecka!
 
Det känns fint att det är påskveckan och att det på söndag blir april. Med april kommer mycket gott. Och det gjorde det även med gårdagen.
 
På morgonen, okej jag ska inte vara sån, på förmiddagen menar jag förstås, så skickade jag följande bild på snapchat:
 
Och eftersom den kom med en fråga och jag har pålitliga vänner så fick jag flera bra svar. Och jag sparade dom och tänkte nu visa er. Tips är ju till för att delas tänker jag.
 
 
 
 
 
 
Bra tips, visst!? Nästa söndag borde vi alla äta vaniljscones, lyxigare gröt, rester från lördagsgodiset och dricka kaffe. Sedan kanske ta en promenad i skogen, eller ett pass på gymmet och sen avsluta dagen med att rensa lite hemma för att sedan skänka bort. Låter ju alldeles perfekt på så många plan. Tack för tips!<3
 
Även fast jag inte riktigt gjorde allt det där igår så blev det en mycket fin söndag.
 
Det blev först en tur till mina föräldrar där vi bland annat hämtade hem videung och påskris. Igår var det ju vår. Så härligt.
 
 
 
Och sen åkte vi till Philips föräldrar för att fira våffeldagen. Inte så dumt det heller.
 
Och så avlutade vi dagen med biljard hemma då vi fått med oss ett litet biljardbord från Philips föräldrars vind hem. Jag tror aldrig att jag har spelat biljard faktiskt. Men det var ju jättekul! Det får bli rematch ikväll.
 
Nu höll jag på att glömma en sak! På kvällen klämde vi också in veckans nya recpet. Gravade äggulor! Det ni. Jag återkommer i slutet på veckan med vidare rapport där.
 
Min söndag får 10 av 10 poäng. Känner mig nästan oförskämt bortskämd av allt och alla runtomkring mig. Där finns så mycket fint.<3
 
Maja.

Kommentarer

 • mamma säger:

  Du är värd en toppensöndag🍀🍀🍀

  2018-03-26 | 17:25:23
 • Mormor säger:

  Håller med din mor- du är värd en bra söndag👍🏼🌼🍀

  2018-03-26 | 21:29:55
 • Moa säger:

  Vilken superhärlig söndag! Det här inlägget gav mig verkligen varma goa känslor, du sprider verkligen glädje och må-bra-känslor omkring dig, bästa Maja!
  KRAM

  2018-03-27 | 17:47:44

Kommentera inlägget här: