majjaeriksson

Söndag

Kategori: Maja

God söndag!
 
Fåglarna kvittrar och solen skiner och jag är hemma igen. Ja, sen i fredags då. Igår var det släkten som gällde hela dagen. Det blev kroppkakor hos mormor och morfar och på dagen och på kvällen var det bildvisning och provsmakning av asiatiska snacks hemma på landet med anledning av Ellens och Pers resa. Mysig dag!
 
Och jag fick present med! Som Ellen hade köpt på resan.
 
Antagligen den svåraste växtutmaningen jag har gett mig på, men jag ska se till att jorden aldrig är torr och jag ska hålla alla tummar jag har. Fatta vad fräckt om man lyckas föda upp ett bonsaiträd!
 
När jag ändå är inne på temat kan jag ju uppdatera er om lite annat grönt här hemma. Till exempel tomaterna. En liten planta har fått flytta till eget och har dessutom fått ett litet växthus i form av en plastpåse. Jag ska nog separera de andra små gröna under dagen.
 
 
Och idag upptäckte jag att en liten rot kikade ut ur avokadokärnan. Det är ju kul när det händer lite!
 
Och nu är söndagslunket på topp här hemma. Vi började dagen med scones och hur dagen fortsätter är ganska öppet och oplanerat än så länge. Men ut i solen ska vi väl och så ska två filmaffischer upp på väggen och skräp borde vi åka och kasta och vi måste ju faktiskt få till ett veckans recept så här sista dagen och så var det ju lite växtplantering med. Så okej, lite planerad är väl dagen, men ändå på ett sånt där skönt söndagssätt. ;)
 
Vi hörs i veckan!
 
Maja.

Kommentarer

  • mamma säger:

    Inspirerande med dina planteringar🌱🌱🌱🌱

    2018-03-18 | 19:00:01
  • Freja säger:

    Wow! Lycka till med bonsai-trädet! Det klarar du!🌱🍀

    2018-03-21 | 19:43:01

Kommentera inlägget här: