majjaeriksson

Ett litet hej

Kategori: Maja

 
 
Hej!
 
Jag kom på att det kanske vore lite trevligt av mig att slänga iväg ett litet hej från Borås. Så hej!
 
Tre av fem dagar är nu avklarade och jag har lite blandade känslor. Jag tycker tyvärr inte att det har gett så mycket att vara på plats den här gången, så här långt. Av olika anledningar. Dels har två föreläsningar varit online. Alltså vi har suttit i ett klassrum men föreläsaren har befunnit sig på annan ort och vi hade lika gärna kunnat sitta hemma och lyssna på det. Föreläsaren som skulle föreläst imorse blev dessutom sjuk så idag började vi först klockan 10.30. Där hade de kanske kunnat klämma in något annat eftersom vi ändå är här, kan jag tycka. Så lite så kan jag känna. Det kostar ju ändå pengar för oss att vara här i fem dagar och då är det ju trevligt om man känner att det är värt det. Sen tror jag att morgondagen kommer bli givande och det är ju trevligt att träffa lite klasskompisar och så men, nja, inte helnöjd denna gång tyvärr. Dessutom tycker jag att det är rätt ensamt att bo på vandrarhem och liksom ja, vara ensam. Jag känner mig, sorgligt nog, inte riktigt som mig själv när jag inte är hemma eller kan komma hem och liksom ladda om.
 
Idag blev det dock lite klasshäng efter skolans slut och det var ju såklart trevligt. En burgare sitter ju aldrig fel och de är ju trevliga klasskompisarna.
 
Men jag kan inte låta bli att verkligen se fram emot stunden när jag sitter på bussen påväg hem på fredag. Och det är ju samtidigt något himla fint med det. Att ha något att längta hem till alltså.<3
 
Maja.

Kommentarer

  • mamma säger:

    Borås offentliga konst får👍🏾👍🏾👍🏾

    2018-03-15 | 22:23:38

Kommentera inlägget här: