majjaeriksson

Sunday sun

Kategori: Maja

Och så var man gräsänka igen då. Moa lämnade mig vid halv två i eftermiddags efter en mysig helg tillsammans. Vi chillade verkligen loss, som ni också kan se i gårdagens inlägg.
 
Imorse fixade vi gófrulle igen. Före:
 
Efter:
 
Sen åkte vi till Råssnäs igen. Men inte för att strosa bland sand och stenar denna gång utan för att sola och ta ett dopp. Doppet var... friskt. Och de två timmarna vi var där var mycket behagliga. Jag lyssnade på konstnären Jesper Walderstens sommarprat. Hans röst var väldigt behaglig att lyssna på och han sa en hel del tänkvärt och poetiskt fint. Men lite flummigt var det också. ;)
 
Sen åkte vi hem och tog oss lite macklunch innan Moa lämnade mig. Tusen tusen tack världens bästa vän för att du var min helgsambo!<3
 
Ensam men inte sysslolös. Jag for till Bråstorp och köpte textilfärg för att göra ett pyssel jag såg i en tidning häromdagen. Jag köpte mesgrönt och svart. Och plockade med mig lite natur in. Provade mig fram först.
 
Och beslutade mig för svart! 
 
Och blev nöjd! :D
 
När jag pysslade och drog runt hemma lyssnade jag på ett sommarprat till. Katarina Wennstams. Det handlar om feminism, våld mot kvinnor, kvinnans rättigheter och jämställdhet. Hemskt och så vettigt. Sakligt. Bestämt. Starkt.
 
Sen läste jag ut en bok! Det får du läsa om i  inlägget som får komma ut imorgon. :)
 
Vid fem åkte jag ut till landet. För att äta wokmiddag med mamma, pappa, Ellen och Per. Och för att klappa katter såklart.
 
Och alldeles nyss, strax efter nio, landade jag hemma i ensamheten, nöjd efter en mycket fin helg! :)
 
Maja

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Bra helg🍀😍🐈

    2018-07-09 | 20:45:58
  • Moa säger:

    Tack för en helt fantastisk helg bästa Maja💞

    2018-07-09 | 21:53:21

Kommentera inlägget här: