majjaeriksson

Halv-åtta-middag nummer tre

Kategori: Maja

Hallå där!
 
Det är söndag och solen skiner. Man kanske borde gå ut en sväng? Knäet blir bättre och bättre så snart kan jag nog skutta som innan. ;) Senare vankas det julgransplundring hos mormor och morfar. Men nu: en rapport om gårdagen.
 
Det blev en enkel frukost i sängen.
 
Och julen städades bort. Nu kanske det inte syns på den här bilden, men jag gillar att det står Julsaker på kartongen med den lilla plastgranen i, tydlighet är ju A och O i ett hem. ;)
 
Och sen gjorde jag ett litet kort till kvällens värdpar som också fick lite godis och té av oss. Självklart gick allting i en blå nyans... :)
 
Kvällens värdpar var Tilda och Tobias. Och det var alltså dags för halv-åtta-middag nummer tre av fyra. I slutet av november var vi hos Emma, Pontus och Ebba och åt gott och sista september kickade vi igång det hela hemma hos oss. Men igår var det alltså middag nummer 3, temat var Italien och menyn var följande:
 
Bruschetta till förrätt alltså.
 
Pizza till huvudrätt.
 
Och Italiasviss till efterrätt. Här hade värdparet använt lite av sin listighet för egentligen hade man kunnat kalla efterrätten för pannacotta, men tydligen fanns det bara två p till menytavlan så det fick bli italiasviss. Bra namn på en bra efterrätt som fick avsluta en mycket bra och trevlig middag! Tack Tilda och Tobias! :)
 
Den tredje mars blir det finalmiddag hos Lovisa och Martin! Då ska vinnarparet koras och det känns spännande. Det här har verkligen varit en jätterolig grej som jag skulle rekommendera till alla jag känner. Men som sagt, en middag kvar... :)
 
Gó söndag!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Vilken go middag! 🎉

    2018-01-07 | 20:46:44
  • Mormor säger:

    Ser ut att vara en riktigt höjdar middag!
    Spännande att få höra vilka vinnarna blir🍽🍸✨

    2018-01-08 | 19:49:05
  • Tilda säger:

    Åh, tack själva!! :-)

    2018-01-10 | 20:59:21

Kommentera inlägget här: