majjaeriksson

Håll tummarna för grönt

Kategori: Maja

Hej!
 
Läget? Med mig är det bra tack! En ny vecka är här och det innebär som oftast lite jobb, men mest plugg. På fredag har jag och Philip varit tillsammans i fyra år och det är nog inget vi kommer fira direkt, men ändå lite fint att åtminstone uppmärksamma lite grann, tycker jag. Och på lördag är det final i Halv åtta hos oss! Det ska bli så kul att se vad Lovisa och Martin bjuder på och så ska det bli riktigt spännande att läsa upp alla poäng från alla middagar! I övrigt hoppas jag att soffan som skulle kommit förra veckan kommer denna vecka. :)
 
Idag är det hemmadag hela dagen och jag tycker att jag har fått en del nytta gjort så här långt. Och lite nöje förstås. ;)
Det närmar sig ju mars nu och även fast det är mycket snö där ute och ganska kallt så börjar det pluppa upp lite vårtankar. Iallafall hos mig. Så idag har jag förberett för lite grönt.
 
Jag har satt två avokadokärnor i vatten. Här har jag inga höga förväntningar, men jag hoppas såklart att det kan bli något.
 
Och så har jag planterat lite frön som också får stå på fönsterbrädan och gotta sig och förhoppningsvis kika upp ur jorden så småningom. Jag hade "gamla" frön av broccoli, persilja och gräslök så det sådde jag.
 
 
Och sen testar jag att så färska tomatkärnor.
 
 
Håll tummarna för grönt!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Jag håller tummarna för grönt!🌱 Tack för vårkänslor🤗

    2018-02-26 | 19:16:36
  • Mormor säger:

    Inga tummar behöver hållas! Du har ju så gröna fingrar så du lyckas säkert🍀🍀🌱🌿

    2018-02-26 | 20:56:17
  • Mamma säger:

    Lycka till med det gröna!

    2018-02-26 | 21:54:37

Kommentera inlägget här: