majjaeriksson

En händelserik helg

Kategori: Maja

Ja, men det får man nog ändå säga. Jag har varit med om fyra mer eller mindre nya upplevelser, tre positiva och en mindre rolig. Vi kan ta det i kronologisk ordning.

+ Fredag kväll. Vi fick träffa en ny liten person. Martin och Lovisas lilla Signe. Tre veckor och två dagar gammal. På något sätt lyckas man alltid glömma hur små så små personer är. Som en docka fast alldeles verklig. Det ska bli fint att se henne växa upp. :)

+ Idag har vi varit och ätit julbord på Göta hotell där Ellen jobbar. Det var första gången som jag var på ett sånt riktigt julbord som inte var hemma hos någon eller på någon skola. Jättegott såklart och fint!
(null)

- På hemvägen hände dock det mindre roliga. Vi krockade med vad vi trodde var ett rådjur, men vad vi fick veta senare var en dovhjort. Jag körde, mormor satt bredvid mig och Philip i baksätet. Plötsligt var den där, mitt framför bilen, jag hade ingen chans att stanna och så small det och sen försvann rådjuret. Jag svängde av på närmsta lilla grusväg, mormor ringde polisen och vi kollade till bilen. Framljuset på förarsidan var kraschat och själva bilen blev lite intryckt just där framför däcket. Otäckt såklart, men med oss gick det ju som tur var bra. Värre var det visst med dovhjorten, fick vi veta sen.</3
(null)

+ Ikväll har Ellen äntligen börjat flytta in. Imorgon flyttas sängen hit och från och med då sover hon och bor här, men redan idag hann vi med att fixa mycket. Så himla mysigt. Det är ju ändå få förunnat att bo granne med sin syster.<3 
(null)

Imorgon fortsätter vi att göra det fint en trappa upp.

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Så härligt fint med julbord och fingranne!🤗

    2018-12-09 | 22:05:10
  • Mormor säger:

    I stort blev det ju en bra helg trots allt💕

    2018-12-10 | 17:06:31

Kommentera inlägget här: