majjaeriksson

Hej från Borås!

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag sitter just nu på mitt vandrarhemsrum och äter lite sallad. Men sen blir det chips! Man måste ha balans i livet ni vet. ;) Det är andra kvällen här och jag känner mig... trött i huvudet. Det är mycket nytt och mycket information som försöker leta sig in i hjärnan. Igår var det skola 10-17 och idag 9-17. Jag är ju dessutom lite ovan med skolsituationen i sig känner jag, det är ju faktiskt drygt två år sedan jag satt i skolbänken sist.
 
Jag tänkte visa några små bilder från idag.
 
Min frukoststund imorse till exempel. Visst ser det lite sorgligt ut!? Jag måste erkänna att jag känner en del ensamhet i bröstet, men samtidigt förstår jag att det är nyttigt att vara lite ensam och redan på torsdag får jag sambo igen då mamma kommer hit på kvällen! :)
 
Fast frukostvyn var ju ändå helt okej, eller hur?
 
Sen blev det som sagt diverse pluggaktiviteter 9-17, men det orkar jag inte tänka på mer just nu... Över till lite konst på stan! Förra veckan var det nämligen street-art-festival här i Borås vilket innebär att det konstnäras ute på stan helt enkelt. Det har varit tidigare år med så det finns mycket att se på fasader och liknande.
 
 
Jag hittade Svampbob som Pappas pärlor från Motala har gjort.
 
 
 
Sånt där piggar ju upp.
 
Jag har faktiskt inte så mycket mer att tillägga just nu. Jag ska äta min sallad och mina chips och försöka vila hjärnan lite och sen förhoppningsvis somna gott. Imorgon blir det skola 9.30-17.
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Offentlig konst piggar upp🕺🏼Skulle finnas mer av det🎨🏘

    2017-09-12 | 20:30:15
  • mormor säger:

    Verkar vara en helt OK dag i Borås. Härligt med litet besök så där på slutet av veckan👍🏼😀💕

    2017-09-12 | 23:55:52
  • Moa säger:

    Det ser mysigt ut! Plugga lagom och vi ses nästa vecka igen :)) KRAMIS

    2017-09-13 | 17:27:13
  • Freja säger:

    Heja Maja! Kämpa på med plugget och enjoy konst och chips😊👌🏼

    2017-09-13 | 19:37:17

Kommentera inlägget här: