majjaeriksson

Laddar-söndag!

Kategori: Maja

God kväll!
 
Du vet hur man kan känna att man önskar att dagen aldrig tog slut? Så har jag verkligen känt idag. Imorgon ska jag åka till Borås och bo där fram till fredag. Jag är lite nervös och inte så pepp på att hänga själv på ett vandrarhem fyra kvällar. Sen blir det säkert helt okej när jag väl är där och så, men du kan säkert förstå hur jag känner. Ja, så jag ville helt enkelt att söndagen skulle gå sakta fram idag. Det vet jag inte om den har gjort riktigt, men jag känner att den har varit... behaglig. En bra laddar-söndag!
 
Den började med sconesbrunch!
 
Jag har också planterat om ekarna. De har inte sett så glada ut den senaste tiden, så vi får hoppas att en omplantering kan göra susen. Den ena fick flytta in i den röda krukan jag köpte igår.
 
Vi har också städat trappan och källaren, jag har rensat i några lådor här hemma, målat naglarna, packat och vi har tagit en uppfriskande promenad. Och så gick vi och hämtade Tre små rätter och nu ikväll spelade vi Bingolotto. Ingen vinst tyvärr, men pulsen höjdes allt någon gång där. ;)
 
 
Och så alldeles nyss har vi spelat lite spel. 2-0 till Philip... Nu är det väl dags att packa ner datorn också och vattna alla blommor. Sen är jag väl nästan redo för några dagar borta. Nästan.
 
Jag hör av mig från Borås!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Heja Maja! Hoppas du får det bra i Borås!🎉❄️

    2017-11-19 | 21:23:14

Kommentera inlägget här: