majjaeriksson

Ge.Mig.Frisk.Luft.

Kategori: Maja

Strax före tio igår morse när jag gick från tåget upp till bibblan kände jag bara att jag ville vara ute. Det var blött på asfalten, luktade nästan sommarregn och allt var ännu lite grönare än förra veckan. Och i helgen har jag inte varit ute någonting alls. Så det ville jag ta igen. Bara gå omkring och andas in frisk luft.
 
Jag jobbade fyra timmar och sen tog jag pendeln hem. Kände mig som en zombie hela förmiddagen. Nästan lite sjukligt seg och trött i huvudet. Och samtidigt som jag gjorde allt detta funderade jag på exakt var jag ville andas frisk luft på eftermiddagen. Sen bestämde jag mig för att jag inte behövde bestämma exakt var jag skulle gå. Utan bara börja gå och i varje vägskäl ta beslutet. Så blev det.
 
 
 
Jag passade på att gå förbi inristningen. Den är inte så färsk längre.
 
 
Nu laddar jag för att jobba 13-20 och sen kommer Philip in till Linköping för restaurang och bio kl. 21.30. Hoppas att jag lyckas hålla mig vaken hela kvällen. ;)
 
Det ska bli mysigt. Efter resan och i och med massa helgjobb (förra, kommande och helgen efter) känner jag att jag verkligen behöver saker att se fram emot. Och det har jag som tur är. Redan ikväll alltså och onsdagkvällen kommer inte heller bli som vilken onsdagkväll som helst. Fint så.
 
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Frisk luft o finsaker att se fram mot. Det är grejer det! 🎈

    2017-05-16 | 10:20:22
  • Mamma säger:

    Du bäst på att njuta av det "lilla"💚

    2017-05-16 | 19:37:21

Kommentera inlägget här: