majjaeriksson

Landetlängtan

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag gillar variationen som den här veckan bjuder på.
 
Bibblan måndag.
Ledig tisdag.
Bibblan onsdag.
Museet torsdag.
Bibblan fredag.
Museet lördag.
Ledig söndag.
 
Snyggt visst?
 
Idag hängde jag alltså på museet och smart som jag är hade jag med mig datorn. Min dator är nämligen ett KAOS. På utsidan - för att jag har tappat den i golvet. På insidan - för att sortera/rensa bilder aldrig har varit min grej. Jag har idag rensat bilder i flera timmar. Och än är jag inte klar på långa vägar. Men mappen "åååååååå (som i jag orkar inte)" finns iallafall inte kvar längre...
 
När jag rensade så kom jag såklart inte bara över massa skit, utan också en del fint. Till exempel några bilder från när jag bodde (läs: mest sov) i "jaktstugan" ute i Sonnorp sommaren 2012.
 
I denna lilla röda stuga sov jag alltså sommaren för fem år sedan.
 
Så här såg det ut där inne innan jag flyttade in:
 
Och när jag flyttade in blev det lite mer färg i torpet. Mest för att göra det lite varmare och mjukare tror jag, men också för att färg ju var, och är, min grej.
 
Dessa bilder fick mig att längta till landet igen. Eller den längtan finns alltid med mig. Jag känner att jag passar in så bra på landet. Jag vill gå barfota. Äta frukost på en trappa. Hänga med en katt i trädgården. Läsa bok i en hängmatta. Ta morgonpromenaden på daggvåt äng.
 
Jag hoppas att jag hamnar på landet någon gång i framtiden igen. Hamnar och landar. I en liten röd stuga med vita knutar.
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Stugan är ledig🌻🌻🌻

    2017-06-08 | 23:08:39
  • Freja säger:

    Klart du ska till landet Maja! Var sak har sin tid, först balkongliv o sen lantliv!🎈😊

    2017-06-09 | 20:41:05

Kommentera inlägget här: