majjaeriksson

Fina luncher och kattgrejer

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag har just njutit av balkongens första jordgubbe, men det kanske vi inte behöver utveckla mer än så. :)
 
Både idag och igår har jag haft fina luncher. Idag kom Moa till museet och åt lunch med mig. :) Och igår åt Philip och jag lunch vid kanalen.
 
Fast först promenerade vi till stan för att köpa lunchen. Och för att kika in i djuraffären. Vi ska ju bli med katter vi och då är det en del som behöver köpas in. Vi har dock upptäckt att det är rätt dyrt i djuraffärer, men man kan ju alltid kolla. Och hälsa på djur.
 
Sen gick vi hem med lunchen och toapapper.
 
För att sedan cykla till kanalen för lunch. Vilken smart uppfinning det här med självplocksallad - det har ju inte funnits för alltid.
 
Plötsligt kom två båtar och la till vid vår lunchbrygga. Den första kom lastad med Stockholmare och den andra med tyskar, kul med lite nya dialekter och språk vid kanalen. ;)
 
Sen cyklade vi längs kanalen och vid stormiga Boren var det dags för fika. Chokladcroissanter!<3
 
Och här kan ni se gårdagens, och faktiskt dagens, outfit. Jag känner mig lite som ett dagisbarn, men jag är också mycket bekväm i detta.
 
På hemvägen stannade vi vid "Hjärta till hjärta" och där är det ju billigare än på djuraffärerna så vi köpte en grön vattenskål till katterna för fem kronor. Vi tänker att de ska dela vattenskål och ha varsin matskål, men sen får man ju se hur allt fungerar och så.
 
På kvällen sen köpte vi en kattlåda på ÖoB och en transportbur på Rusta. Den nionde juli ska vi hämta kattungarna. Vi är mest förväntansfulla och pepp, men också lite pirriga såklart. Hoppas att de små liven ska trivas hos oss och så där. Men det måste vi ju tro. Vi kommer göra allt vi kan för att de ska ha det bra och det ska bli så mysigt att ha två kattungar. Längtar!
 
Nu... ska jag vattna blommor och sen blir det väl fredagsmys. Helgjobb eller inte - fredagmys är det alltid på fredagar. :)
 
Trevlig helg!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Kul att ni ska få kattungar, det är så härligt med ett husdjur, det vet ju jag🐶😍

    2017-07-02 | 19:17:49

Kommentera inlägget här: