majjaeriksson

Böcker 2017, del 7

Kategori: Maja

Hej!
 
I juni och juli har jag inte läst så jättemycket. Jag är lite av en periodare. När jag inte läser så jättemycket så beror det oftast på min trumma-på-benen-vad-ska-jag-göra-nu-rastlöshet och på att jag kan ha svårt att komma till ro och koncentrera mig och slappna av och hänge mig åt berättelsen. Men när jag väl lyckas, så tycker jag ju om det.
 
I juli har jag läst två böcker.
 
Bok 20:
 
 
100 lyckliga dagar av Fausto Brizzi.
 
Boken handlar om en man som får beskedet att han har cancer. Han har dessutom, strax innan han får beskedet, varit otrogen mot sin fru och det är bara väldigt rörigt allting. Han bestämmer sig för att ta vara på livet och göra det bästa han kan av sina sista 100 dagar. Boken hade väl någonting (det säger jag iofs om alla böcker), men nje.
 
Bok 21:
 
 
Störst av allt av Malin Persson Giolito.
 
Årets första bok som inte är en biblioteksbok. Bara det liksom! ;) Denna köpte jag på IcaMaxi någon gång för jag tänkte att det kan ju vara kul att ha några böcker i bokhyllan och så har den ju varit rätt populär den där. Jag tyckte om den. Till en början tyckte jag att den var rätt seg för jag hade nog förväntat mig annat än långsamma rättegångsdagar och ältande vad-hände-då-beskrivningar, men jag kom in i det och upptäckte att den fångade mig och att jag ville läsa nästa sida och nästa sida och nästa sida nnan jag släckte för kvällen.
 
Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: