majjaeriksson

Magiska bönor, böcker och pops!

Kategori: Maja

God morgon!
 
Vid åtta fick jag veta att det vore bättre om jag jobbade 13-20 istället för 10-16 och det känns faktiskt skönt. Jag skulle bara haft kundtjänsttelefonen de första timmarna annars och det hade säkert blivit rätt segt. Nu kan jag ta en skön hemmamorgon/förmiddag med Nyhetsmorgon och té istället. Och lite blogg.
 
Jag tänkte dela med mig av lite mobilbilder/ögonblick från de senaste dagarna igen.
 
Just nu sitter jag här med en kopp apelsinté vid min sida. Apelsintéet har jag i en liten Pippi-burk.
 
Den magiska bönan som jag faktiskt hade gett upp hoppet om ser ut så här idag:
 
Igår jobbade jag lite grann och på kvällen, efter middagen, städade Philip och jag trappan och källaren. När Philips mamma bodde här så hade hon hand om städningen och det har vi tagit över. Vi svabbar trappan och dammsuger källaren. Det är varannan vecka och självklart får vi betalt.
 
Sen kan vi ha behövt en promenad och det kan ha blivit så att vi gick till Direkten och kanske kom vi hem med något.
 
I tisdags var det Alla Hjärtans dag och innan jobbet gav jag lite kärlek till växter här hemma. Jag vattnade alltså och så bytte jag vatten till miniekarna.
 
Philip kom hem från jobbet innan jag åkte till jobbet och då fick jag en present fast vi hade sagt att vi inte skulle ge något. Jag fick popcakes-formar! Spännande va? Ska försöka googla lite inspiration/recept och kanske ge mig på något på lördag. Tack fino!<3
 
I måndags jobbade jag igen då. Köpte den dyra lunchen nedan från bibblans café.
 
Och ställde upp lite böcker. Jag har ju några timmar bokuppsättning i veckan och jag tycker om det. Det är något väldigt tillfredsställande med att det ser ut så här när jag kommer:
 
Och så här när jag går:
 
På kvällen i måndags spelade Philip och jag badminton med Philips pappa. Philips mamma har bokat Norras gympasal en timme varje måndag och ibland spelar Philip innebandy med sina kompisar och ibland blir det badminton för Philips föräldrar/oss. Bra grej. Jag hade dock en riktigt dålig sportdag. Tar igen det nästa gång.
 
Det var nog dagens rapport det. Inte superspännande kanske, men vardag är ju vardag och vardag är det mest. :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Finfin vardag du har! 🎉

    2017-02-16 | 09:34:17
  • Mamma säger:

    Inte visste jag att du spelade badminton🏸

    2017-02-16 | 23:29:20
  • Mormor säger:

    Riktigt fin vardagsrapport👍🏼😘

    2017-02-18 | 12:07:51

Kommentera inlägget här: