majjaeriksson

Virkad blomkruka

Kategori: Maja

Hej!
 
Igår jobbade jag 10-18, men idag är jag hemma. Tanken är väl att färdigställa årets sista plugguppgift som måste vara inne innan söndag klockan 16, men jag har svårt för att ta tag i plugg när det finns ett roligare projekt i närheten. Men nu har jag precis avslutat det där roligare projektet.
 
Jag fick ju tre monsteror i julklapp varav de två största kom i endast innerkruka och så kan man ju inte ha det, så jag tog saken i egna händer - inspirerad av en annan julklapp. Jag fick nämligen också en bok med titeln Galen i garn och i den fann jag detta:
 
Fint eller hur!? Och som sagt passande eftersom jag behövde två krukor. Så på Annandagen när mörkret hade fallit åkte jag ut till landet, satte mig vid brasan och virkade. Att katter tycker att garn är roligt är ingen myt kan jag meddela, om någon nu trodde att så var fallet. ;)
 
Så här såg det ut hemma hos mig häromdagen:
 
Och nu ser det ut så här:
 
Jag virkade alltså en tub som jag helt enkelt trädde över innerkrukan. Och jag känner mig nöjd, jag tycker att färgerna gör sig bra där vid gardinen och ja, det blev en Majig kruka! :)
 
Frågan är nu om jag ska virka en till den andra monsteran också eller om jag ska köpa mig någon snygg kruka... Eller pyssla till en på något annat vis? :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Härlig Majakruka👍🏾👍🏾👍🏾

    2017-12-28 | 12:12:13
  • Mormor säger:

    Håller helt med om föregående inlägg 😀👍🏼 🌱🍃🐈

    2017-12-28 | 16:27:20
  • Freja säger:

    Wow vilken fin kruka!🌱

    2017-12-30 | 20:30:23

Kommentera inlägget här: