majjaeriksson

Läsutmaning 2018

Kategori: Maja

Hej från jobbet!
 
Jag vet inte om ni minns, men i januari skrev jag om fem fotoutmaningar som jag gav mig själv inför det nya året.
 
Det har väl kanske inte gått lysande riktigt, men jag höll i ganska bra och ger ändå mig själv godkänt. Man ska inte vara för hård mot sig själv, speciellt inte i juletid. ;) I alla fall. Nu är det ju snart nytt år igen och jag funderar på om jag ska ge mig själv någon/några utmaningar även 2018. Och det tror jag nog att jag ska.
 
Jag kanske kommer på några fler även denna gång, men hittills har jag kommit på en och den kom jag på här på jobbet igår. Det handlar om läsning såklart. Det här året har jag läst 25 böcker tror jag. Jag började starkt, men sedan i somras har det inte blivit många sidor lästa. Kanske en del på grund av plugget och kanske en hel del på grund av allt scrollande. Tyvärr.
 
År 2018 tänker jag att det får bli en liten förbättring, målet är 29 böcker och varför just denna siffra undrar du? Jo, jag tänker mig att det ska bli en bok per bokstav (alltså efter första bokstaven i författarefternamnet). Jag kommer inte vara så hård att jag måste börja med en Andersson och sen en Bengtsson och avsluta med en bok av Östberg, men i december ska jag ha bockat av alla bokstäver. Vad tror ni?
 
Så, har ni några boktips så tycker jag att ni ska dela med er av dem. Har ni två på samma bokstav får ni välja en. ;)
 
Tre böcker jag har läst under året:
 
Trevlig tredje advent till er. Själv jobbar jag nu till 15 och efter det måste jag ta tag i hemtentan (iallafall börja), sen har jag hela dagen på mig imorgon med den. Deadline tisdag kl. 09.00
 
Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Vilken utmaning du ger dig själv👍🏼
    Du lyckas säkert bra📗📚📚📗

    2017-12-17 | 21:38:38
  • Freja säger:

    Författartips på c: chimamanda ngozi adichie, en halv gul sol och Americanah är bra böcker av henne! 📚

    2017-12-20 | 12:47:14

Kommentera inlägget här: