majjaeriksson

Inte mitt dygn

Kategori: Maja

Hej!
 
Jag vill börja med att poängtera att jag vet att det finns många i världen som har riktiga problem. Jag är tacksam över att jag har ett jobb, får betalt för att plugga och en säng att sova i. Men det här dygnet har inte varit mitt dygn.
 
Det började igår, fredag, klockan 15.56. När många andra skuttar ut och köper julklappar och hem och tänder ljus och har helgpirret i magen. Då loggade jag in på datorn på jobbet och fick veta att det var tekniska problem med utlåning och återlämning (alltså det man gör på ett bibliotek). Det skulle dock kunna komma att lösa sig under eftermiddagen.
 
Men det gjorde det inte.
 
Tack å lov var det ju ändå fredageftermiddag och inte jättemycket folk, men det innebar ändå mer jobb än vanligt och dessutom fick jag frågan om jag då kunde jobba extra timmar nu i helgen för att hjälpa till helt enkelt. Alltså 10-16 istället för 11-15 som jag egentligen skulle jobbat lördag och söndag. Det sa jag att jag kunde.
 
 
När jag sedan studsade ut och hemåt efter klockan 20 igår, tror ni inte att det var tågproblem då också? Jo. Tågen gick inte. Omfattande signalfel. Jag tog då buss till Borensberg och sen bytte bussen nummer och åkte till Motala. Via Fornåsa. Jag var hemma efter 22.
 
Det slutar tyvärr inte där. Imorse vaknade jag en kvart innan jag behövde gå till tåget. Det har ALDRIG hänt förut. Men just idag ville det hända.
 
Och just det. Klockan 9 imorse blev hemtentan publicerad också. Den ser verkligen.... inspirerande ut. (Obs! Ironi alltså)
 
Men ikväll tror jag inte att jag orkar plugga.
 
Hoppas att ditt dygn har varit roligare än mitt. ;)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Kämpa på Maja! Snart får du ta jullov och känna julefriden lägga sig som ett varmt täcke över tillvaron🤶🏼🎁🎄🌟💕

    2017-12-16 | 18:46:53
  • Mormor säger:

    😩 aj,aj så det kan bli😒 men är det tråkiga över och det blir nog bara bättre och bättre😉
    Snart är det jul🎄🌲😍

    2017-12-16 | 23:58:17

Kommentera inlägget här: