majjaeriksson

God fortsättning!

Kategori: Maja

Hoppas att just du har fina juldagar! Det har jag. :)
 
Philip och jag firade julafton på samma sätt som jag tror att vi har firat i tre år nu. Först vid 9.30 var det julaftonsfrukost hos farmor och farfar med pappas sida. Sen åkte vi hem en sväng och öppnade julklappar från varandra. Och vid cirka 13 åkte vi hem till Philips föräldrar för att äta och fira med dem, Philips bror och farbror. Och vid 19 på kvällen åkte vi ut till landet för att fira med min mammas sida. En lång dag som kan låta stressig när man berättar så här, men eftersom alla ställen ligger i samma stad och vi hinner vara några timmar på varje ställe så upplever jag det inte alls som stressigt utan bara mysigt. Det är en fin tradition som vi har fått till!<3
 
Julbord hos Philips föräldrar.
 
Ellen och Vera på landet på kvällen.
 
Idag har det inte gjorts så många knop. Det har alltså varit precis som det ska på juldagen. Vi åt frukost först vid 11 och eftersom jag ägde på hockeyspelsturnering igårkväll och kammade hem andraplatsen och därmed juicepress + ett kilo apelsiner blev det såklart färskpressad juice. Mycket gott. Det får det bli imorgon med.
 
Och jag kan nog inte skriva om julen utan att nämna julklappar. Som vanligt fick jag så oerhört fina, bra och många klappar. Bland annat de tre grönvita burkarna som ni ser bakom mjölken på bilden här över, skålen med godis i och elefantörat plus den fina krukan där till höger. Och tre monsteror. Japp. En monstera stod högt upp på önskelistan och jag lyckades få en per julfirande.
 
Fint så. Tack alla inblandade!<3
 
Nej men nu ska väl chillandet fortsätta. Imorgon är det också ledigt, men sen blir det tillbaka till allvaret med jobb på onsdag, plugg på torsdag, jobb fredag och lördag innan vi avslutar det nya året på söndag. Men vi hinner nog höras här innan 2017 är över.
 
God fortsättning så länge!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    God fortsättning- tack för en trevlig kväll🎄

    2017-12-25 | 21:29:02

Kommentera inlägget här: