majjaeriksson

Lite av varje

Kategori: Maja

 
 
Godmorgon!
 
Jag sitter här och äter frukost. Ingen skräll där. Té och smoothie. Ingen skräll där. Jag rev dock i lite ingefära i smoothien idag och det gjorde sitt. Åt ett bra håll alltså. Téet är faktiskt också nytt förresten. I födelsedagspresent fick jag nämligen en téprenumeration av min gulliga sambo! En gång i månaden, i sex månader, kommer jag få två tésorter i brevlådan. Igår fick jag hem de första - Rooibus Wimbledon och Walans kompromiss. Idag provar jag Wimbledon och på lappen jag fick med står det:
Hur förför man en vinnare? Med champagne, jordgubbar och vanilj såklart. Första intrycket är stort och omedelbart lockande. Smaken är söt och tillfredställande.
Mm, jag tycker om det.
 
 
Innan jag slänger de ledsna tulpanerna som ni ser högst upp och kanske gör lite annan nytta innan jag ska till jobbet så vill jag visa lite grönt. Det är ju lite sånt tema på bloggen numera. Två små collage bara. Man gillar ju förändring. Av den här bra sorten alltså.
 
Jag vet att jag har sagt det förut, men den magiska bönan är verkligen magisk! Den växer och växer och jag undrar hur det ska sluta. Jag tror att jag ska låta den bo på balkongen sen. Den kanske vill klättra och slingra sig runt saker?
 
Och min första ek. Den har ju också fått fart igen. Nu börjar "stammen" verkligen bli hård och stabil. Tänk vad häftigt om jag lyckas hålla den vid liv i flera flera år. Undra hur stor den hinner bli innan jag dör? Svindlande tankar.
 
Nej men då så. Det ramlar nog in ett litet hej-hejdå-inlägg imorgon innan det blir tyst på bloggen i en dryg vecka sen. Vi hörs!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Jag gillar ditt gröna tema! Så fint!🍀

    2017-04-27 | 11:43:12
  • Mormor säger:

    Finfint👍🏼🌞😋😍🌱☘️🍃

    2017-04-27 | 13:06:19
  • Mamma säger:

    Dina frukostar är klart roligare än mina, svart kaffe och knäckebröd!!

    2017-04-27 | 20:03:12

Kommentera inlägget här: