majjaeriksson

Stockholmsfredag

Kategori: Maja

Som jag nämnt tidigare så fick Philip en tripp till huvudstaden i födelsedagspresent av mig så fredag-söndag befann vi oss på annan ort. Det blev en lyckad helg (minus borttappade vantar och skoskav från helvetet - ja båda sakerna är självklart mina...) och eftersom jag fick låna en kamera har jag självklart bildbevis!
 
Som så många gånger förut blir bild nummer ett en frukostbild. Men det är ju inte såå ofta den tas på ett tåg.
 
Åka tåg är ju en ganska behaglig syssla, tycker jag. I alla fall när man har sällskap så man har någon att prata med om man drabbas av rastlöshet, vilket händer mig rätt ofta.
 
Framme i huvudstaden blev det lite stros i stan - lite Drottninggatan och Gamla stan ni vet - och besök i lite affärer. Som science-fiction-bokhandeln till exempel.
 
Sen blev det lunch. Kycklingsallad. Och kartkoll såklart. Varken Philip eller jag (speciellt inte jag!) har särskilt bra lokalsinne så en karta är ett måste när vi lämnar hemstadens trygga famn. ;)
 
Sen promenerade vi över till Söder där vi bland annat kollade in Söderhallarna (tror jag).

Innan vi promenerade vidare genom hösten...
 
...till Zinkensdamm och vårt hotellrum där vi la dryck på kylning i brist på kyl.
 
Nästan det allra bästa med att vara bortrest är ju att man måste äta på restaurang, eller hur!? På fredagskvällen blev det burgare. Det slår liksom aldrig fel. Och det gör inte mitt sällskap heller.<3
 
Stockholmslördagen tänkte jag berätta om imorgon!
 
Maja.

Kommentarer

  • Lisa säger:

    Stackare, varnade ju för skorna men de är ju riktigt snygga! Verkar som ni haft det bra ändå 😊

    2016-10-18 | 20:48:27

Kommentera inlägget här: