majjaeriksson

Mycket att fira

Kategori: Maja

Jag hade tänkt blogga om hela min dag ikväll, men så tänkte jag att långfredagen är en alldeles för lång dag att blogga om på en och samma gång så det får liksom räcka med det som hunnits med fram till eftermiddagen.
 
Imorse när vi skulle fixa frukost klev vi in i ett påskigt kök. Ja, det var inte så att någon påskhare hade varit där och överraskat oss under natten utan vi hade snarare överraskat varandra igår, och så hade jag ju köpt tulpaner. Fint!
 
Vi målade ägg. Ja, inte superambitiöst kanske, men lite gulligare än vanliga ägg blev de allt!
 
Efter att ha målat våra ägg, slappat framför Nyhetsmorgon, kanske ätit någon godisbit och bara haft det ganska bra promenerade vi en sväng.Vi hade ett mål - Pilgatan - dit vi ska flytta i sommar. Vi (kanske lite mera jag) tänkte att det vore lite mysigt att kolla läget igen och kanske mäta lite och mysdiskutera om vårt framtida hem. Det ska bli såå kul att göra lägenheten till våran. Tapeten i sovrummet ser ut som nedan och där tänker jag till exempel att vi ska ha vita, liksom nästan genonskinliga gardiner, och så ska vi köpa en ny säng.
 
På badrummet hänger en kristallkrona!
 
Och i vardagsrummet hade Philips mamma passande nog en Ikea-katalog. Böcker i färgordning víll jag gärna ha, som jag har nämnt förut.
 
Och så fick jag syn på dessa lamporna och tänker att den gröna kanske skulle passa i vardagsrummet?
 
Det var mysigt att göra ett besök i läggan, men efter ett tag kände vi att det var dags att promenera tillbaka till vårt nuvarande boende. Och göra våfflor!
 
Påsk, Våffeldag och en stundande flytt - det finns mycket att fira!
 
Ikväll ska vi ge oss på något festligt i köket - jag lämnar nog en rapport imorgon! ;)
 
Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: