majjaeriksson

Ledig torsdag

Kategori: Maja

Torsdagar är bra dagar. Jag gillar att jobba och jag gillar att vara ledig och båda sakerna kan egentligen inträffa vilken vardag som helst som jag har det nu. Men på torsdagar är det allra störst sannolikhet att jag är ledig för då är alla närbibliotek (utom Ekholmen som är öppet på eftermiddagen) stängda. Så på torsdagar går jag inte upp och gör mig redo för ett jobbsamtal. På torsdagar går jag upp precis när jag vill. Och det är rätt skönt.
 
Idag gick jag upp vid klockan nio. Och så åt jag en, på ett sätt, ganska blek frukost.
 
Sedan jag planterade eken i jord så har den stannat i växten. Jag vet inte om jag hade kunnat göra något annorlunda eller om det bara skulle bli så. Tänker att jag kanske ska våga plantera den utomhus, sen när det blir vår, men så länge står den fint i sin träkruka.
 
Igårkväll blev jag klar med luftballong nummer 4! Och nu tror jag att det bara ska bli en till och sen ska jag försöka montera de på grenen och försöka få till en stabilitet osv. Tänker att ni nog får hålla er till slutresultatet nu. Och kanske att mamman till hen som ska få den ska få se den live först.
 
Efter att ha ätit upp min frulle och begrundat mina projekt i köket så hängde jag kameran över axeln och tog mig ut på en promenad. Upp på Bondebacka blev det. Jag hade en podcast i öronen, men så plötsligt, trots att batteriet inte alls egentligen var slut, så dog mobilen och det blev helt tyst. Det var nog meningen.
 
 
 
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Lediga dagar är guld! Ser ut som du har det mysigt!

    2016-02-18 | 13:07:05
  • Moa säger:

    Vilken härlig dag och så fina luftballongerna blir!

    2016-02-19 | 15:20:38

Kommentera inlägget här: