majjaeriksson

Baltzar2016

Kategori: Maja

Förra året hade jag ju som fotoprojekt att fota soluppgången en gång varje månad. Äsch, vi slänger in några favoriter från det projeketet innan vi går vidare.
 
Mars
 
April
 
Augusti
 
Jag blev nöjd med det projektet. Och kanske framförallt stolt över att jag verkligen genomförde det. Jag hör ju annars till den skara människor som gärna påbörjar grejer, men är sämre på att gå hela vägen in i mål och avsluta. Så det var kul och nästan lite stort sådär! Och med den framgången i ryggen vill jag gärna göra något liknande i år. Ni kanske minns? Jag tänker fota exakt (ja, så exakt jag kan) samma vy föreställande Baltzar von Platens grav varje månad. Det är 1. en fin plats 2. en liksom Motala-ig-plats och 3. Platsen där jag och Philip faktiskt träffades för allra första gången (i februari för 2 år sedan). Nog babblat, nu har jag gjort 2 delar av 12 i projektet:
 
 
Jag tänker att detta projekt kanske inte på samma sätt kommer ge mig nya favoritfoton, som soluppgångsprojektet gjorde, däremot tror jag att dessa 12 foton kommer bli desto mer effektfulla när man i slutänden raddar upp de alla bredvid varandra. :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Jag tror det kommer bli finfint! Härliga förstabilder!

    2016-02-23 | 11:06:05
  • mormor säger:

    Kul idé!!

    2016-02-23 | 15:52:17

Kommentera inlägget här: