majjaeriksson

10 bibliotek!

Kategori: Maja

Ett hej-våren-hopp från 2014 passar väl bra för att fira att jag nu har jobbat på alla tio bibliotek?
 
Igår blev jag blixtinkallad till biblioteket i Ryd så nu har jag jobbat på alla tio bibliotek (huvudbiblioteket + nio närbibliotek). Det känns bra att ha första gången på alla ställen överstökade nu och det känns rätt mäktigt att ha jobbat på så många bibliotek även om jag bara har varit på tre av dem en endaste gång. Jag trivs bra med jobbet, även fast det ibland inte är så jättekul att ha en så oviss anställning med ett inte helt förplanerat schema, varierande antal timmar/vecka osv. Men det har sina fördelar också, det gäller bara att påminna sig om dem ibland och välja att fokusera på det positiva. Idag fokuserar jag på att jag har jobbat på tio bibliotek! Det är faktiskt rätt coolt och något jag stolt tänker bära med mig. :)

Någon av er kanske minns ett positivt mail som jag liksom nämnde lite hemligt för ett tag sedan? Det handlade om att jag kontaktade bibliotekschefen i Motala med ett mail med ämnesraden  'Nyfiken biblioteksassistent'. Jag satt liksom där i januari och kände att jag bara skulle må bra av att jobba lite mer och så tänkte jag att OM de skulle behöva hjälp på bibblan i Motala (eller Borensberg eller Tjällmo) så kan jag ju tala om att jag finns iallafall. Någon vecka senare fick jag svaret att de gärna ville träffa mig (=det positiva mailet), men sedan har inget möte blivit inbokat än... Men jag hoppas på svar snart! Ni kan ju hjälpa mig hålla tummarna? :)
 
Till sommaren blir det iallafall biblioteksjobb OCH museijobb. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra att kombinera. Så nu vet ni lite hur läget ser ut. :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Härligt! :) och vilken underbar vårbild!!

    2016-02-11 | 09:47:36
  • mormor säger:

    Håller tummarna!!!!

    2016-02-11 | 23:05:46

Kommentera inlägget här: