majjaeriksson

Vi har balkong!

Kategori: Maja

 
Eller faktiskt två. En fransk och en... ja, det har jag funderat på - från vilket land kommer egentligen den "vanliga" balkongen?
 
Balkong var något vi verkligen längtade efter för ett år sedan när vi bodde i en varm etta utan balkong. Nu har vi en (ja, vi kanske inte ska räkna den franska ändå) och även fast den inte har hamnat så högt upp på prioriteringslistan när det kommer till inredning så har det blivit en mysig plats i sin enkelhet. En rosa plastmatta, ett runt träbord med blommig duk och två stolar, en lite större solstol, en röd pelargon och en lite smådeppig tomatplanta. Jag har nog egentligen en dröm om balkongen som ett extra rum med mycket lumm och hög mysfaktor, men lätt är det ju inte och av naturliga skäl så har innerummen prioriterats.
 
Men vi har en balkong och trots att vi har jobbat rätt mycket under sommaren så har vi hunnit med en del balkonghäng. Äta ska man ju exempelvis alltid och nog smakar det mesta lite bättre utomhus oavsett om det är på en balkong eller i skogen.
 
Frukost på balkongen 7 juli.
 
Ceasarsallad på balkongen i fredags kväll.

Jag ser fram emot mer tid på balkongen och att, i framtiden, göra den till en ännu mysigare plats. :)
 
PS! Säg inget, men jag bloggar från jobbet. En timme kvar... DS!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Balkong är bäst! (I brist på trädgård...)

    2016-08-02 | 22:00:11
  • mormor säger:

    Balkong är så härligt, mysig plats att äta och läsa och bara njuta på!

    2016-08-03 | 00:09:49
  • Faster säger:

    Mysigt!!! 🍴🌞

    2016-08-06 | 17:20:32

Kommentera inlägget här: