majjaeriksson

Fisk och balkongmatta

Kategori: Maja

Hej på lördagen!
 
Jag är just hemkommen från Linköping och lite lördagsjobb. Det är allt lite motigt att ta sig till helgjobb, men när jag väl är där rullar det på bra och jag trivs ju på biblioteket. Om en stund tänkte jag dra mig ut på landet då jag är ensam i läggan i kväll och hellre vill ha sällskap. Dessutom är jag lite sugen på att spreja en stol - det projektet trivs jag med! :)
 
Men nog om idag, jag tänkte fortsätta fredagsberättelsen lite. När jag satt här och bloggade igår så kom ju Philip/storfiskaren hem med en alldeles nyfångad regnbåge. Kolla:
 
När Philip hade rensat fisken och sig själv (=duschat) åkte vi till Rusta. Vi köpte en balkongmatta! Kanske en lite småunderlig grej att köpa så här två månader innan flytten, men vi har ju inte haft någon balkong innan så det är klart att man är pepp! ;)
 
Sen åkte vi till nämnda balkong och la plastgolvet som vi redan sedan innan hade i vår ägo (och som ni ser på bilden ovan) och så la vi på mattan! Den är lite mindre än balkongen, vilket jag visste sedan innan då jag hade mätt balkongen, men jag hoppas att det blir bra ändå när man fyller den omattiga kanten med lite växter och så. Ser fram emot att fortsätta inreda vår balkong och hela lägenheten såklart! :D
 
När vi var nöjda med besöket på vår framtida adress åkte vi tillbaka hem och spelade spel och drack lättdryck.
 
Och sen var det dags för den lyxiga middagen! Det blev så läckert så läckert och vi är ett så bra team i köket, Philip och jag.
 
 
Nej, nu längtar jag ut på landet.
 
Glá vår!
 
Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Oh, vad gott det ser ut!!

    2016-05-01 | 20:01:02

Kommentera inlägget här: