majjaeriksson

Min måndag

Kategori: Maja

Måndagsfrukosten min var inte så särskilt jätterolig. Men ändå okej.
 
På pendeln fick jag syn på min lillasyster! Och på så vis fick jag finsällskap under de 45 minuter det tar att åka in till Linköping.
 
Jag var på plats i Linköping kvart över nio, men skulle inte vara på bibblan förrän tio, så jag kunde strosa lugnt och fint och till och med sätta mig och smaska på några digestivekex innan jag skulle ha introduktionspass nummer ett på huvudbiblioteket.
 
Starten blev dock lite rörig då personen jag skulle träffa visst var ledig. Men alla var så trevliga och det löste sig bra ändå. Jag var där i tre timmar och fick kika runt lite och jobba lite såklart. Det gick bra och känns kul!
 
Efter ett åkte jag ut till Ikano för att köpa fler mini-canvasar, men tji fick jag för dem var slut! :/ Vi får hålla målarpenslarna i styr och avvakta till nästa vecka helt enkelt... Jag tog dock en snabb runda inne på Ikea för jag tänkte att det kanske kunde finnas mini-canvasar där. Vilket det inte gjorde. Fotade dock av en liten Ikea-favorit som jag länge haft en liten förälskelse i. (På kvällen visade jag Philip och sa En sån här skulle aldrig finnas i ditt hem va!? Och han Nej, men kanske i vårt.<3)
 
Och innan jag lämnade byggnaden köpte jag frozen yoghurt med melonsallad. Första intrycket var Mmmm, men sen svalnade det något och blev lite mer njaokejmenintewownja.
 
Hemma i Motala igen blev det en sväng till skogen. Här pausas det:
 
Denna gång var blåbärsbyttan med och tisdagsfrukosten kommer tack vare detta bli roligare än måndagsfrukosten.
 
Måndagen avslutades med världsgott grönsakspaket, stekt lax och tzatziki toppat med de två kantarellerna vi hittade i skogen tidigare. ;)
 
Sammanfattning: En finfin måndag med tre timmar jobb, en skogsvisit och en favoriträtt. Fem av fem toasters på den!
 
Maja.

Kommentarer

  • Tilda säger:

    Vilken fin kommentar, fick verkligen mitt hjärta att smälta 😍

    2015-09-15 | 20:35:08
  • Moa säger:

    Vilken toppenmåndag! :)

    2015-09-16 | 09:00:12

Kommentera inlägget här: