majjaeriksson

Äta, jobba, hjälpa, måla

Kategori: Maja

Det första som fastnade på bild idag var mina lunchförberedelser. Alltså äggmackor inslagna i folie med print. Eller äggmackor i lyxförpackning som jag brukar säga.
 
Till frukost blev det gröt, rullmacka och juice.
 
Strax efter halva elva var jag på plats på museet för några timmar museivärdskap. Det var strumpbyxepremiär idag, men jag valde iallafall färgglada för att muntra upp. Matchade nagellacket också.
 
När jag lite senare fyllde i dagens datum i min lönerapport kände jag att jag var tvungen att skicka iväg ett sms. Gör det ni också!
 
Jag lämnade museet strax efter fyra efter att ha hälsat 30 besökare välkomna under dagen.
 
Hemma blev det mellisfika med Philip. Jag hade tagit hem utgångna dammsugare från museet.
 
Och så målade vi varsin liten tavla. Philip ännu ett filmomslag och jag några av mina favorit-emojisar. Jag anser att Philip är stjärnan i vår familj, men jag tänker inte släppa penseln för det. Det är SÅ kul det här projektet!
 
Nu ska vi äta någon liten kvällsmat och sen ska jag skjutsa Philip på galej. Och jag ska väl typ gå och lägga mig. Jag känner mig rätt trött. Imorgon ska jag museivärda igen och promenera med Lovisa efter det och sen väntar en vecka med fler dagar på bibliotek följt av ännu en museihelg och ja, jag känner att soff- och sängläge passar bra nu ikväll (som de flesta kvällar alltså). Kanske blir det med en glass- och/eller chipsskål i knät. ;)
 
Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: