majjaeriksson

Soluppgång oktober

Kategori: Maja

 
Mitt projekt börjar närma sig slutet. Efter idag är det bara två soluppgångar till som ska förevigas och sen är fotoprojektet för 2015 slut. Det känns faktiskt skönt att det snart är över, inte för att jag har tröttnat på att bevittna soluppgångar, men pressen att liksom försöka hitta på något unikt för tionde, elfte och tolfte gånger känns lite... pressande. Jag har liksom blivit mer och mer medveten om att jag snart är klar och att det då ska "bli något". Jaja, resultaten idag blev som vanligt varierande. Jag har exempelvis en mängd sådana bilder som den första här nedan... Men den har faktiskt växt lite på mig. Det är ju sådär det ser ut - jag springer omkring med ruffsigt hår och kikar mot solen. ;)
 
 
Men det här blev nog morgonens favorit. Också lite knepig på något vis, men jag gillar solens strålar och hur jag får som en ljuskant på min tjockmyströja.
 
Jag tycker att man verkligen ser hur omruskat av naturen det där lilla trädet är. Gillar't.
 
Och när jag gick upp mot huset så fick jag kanske en idé till ett nytt fotoprojekt - att en gång i månaden gå ut en bit på åkern och ta en bild mot huset. Kanske vore något.
 
Trevlig helg!
 
Maja.

Kommentarer

  • Faster säger:

    Så fina bilder 🌞🍂🍁

    2015-10-23 | 15:49:04
  • Freja säger:

    Så fint!! Spännande att se vad du ska göra med bilderna sen... :)

    2015-10-25 | 08:52:34
  • mormor säger:

    Fint!!

    2015-10-25 | 19:07:24

Kommentera inlägget här: