majjaeriksson

Jobbfredagen

Kategori: Maja

Gó kväll!
 
Imorse tog jag tåget klockan 8 för att 9.05 hoppa av bussen i Ekholmen centrum.
 
Det är alltid lika spännande att hitta själva biblioteket efter att man har hittat rätt buss och gått av på rätt busshållsplats. I Ekholmen hittade jag dock en tydlig skylt som visade mig vägen.
 
Biblioteket var stort för att vara ett närbibliotek och jobbpasset 10-13 rullade på med mycket jobb så tiden gick fort.
 
På väggen fanns fina målningar som jag tror att kulturskolan(?) låg bakom.
 
Det var kul att se ännu ett bibliotek. Nu har jag hunnit jobba på 6 av de 10 bibliotek som finns i Linköping. Vi får se hur lång tid det dröjer innan jag har varit runt överallt. :)
 
Efter klockan 13 åkte jag buss in till city igen där jag först blev lite uppstressad då självaste bibliotekschefen hade försökt nå mig och ville att jag skulle komma in till huvudbiblioteket så fort jag kunde (jag skulle egentligen börja där klockan 16) då det blivit någon miss i schemat. Fast sen så löste det sig ändå och jag kunde stressa ner - fast då hade jag redan ställt mig in på skräpmat så det fick det bli. Men sen kunde jag iallafall ta det lugnt till strax före 16.
 
Bibliotekschefen upplyste mig också om att biblioteket stängde redan klockan 18 idag så det svängde fort för mig - från början trodde jag att jag skulle jobba 16-20.15, sedan ett tag typ 14-20.15, men tillslut blev det bara 16-18.15. Så kan det bli.
 
Jobbpasset på storbibblan gick iallafall också bra och nu sitter jag här i soffan och är nöjd med jobbdagen. :)
 
Jag inser att detta inlägg blev lite torrt, men jag tänker att typ mamma iallafall kommer blir glad av ett livstecken efter en dags tystnad här på bloggen. ;)
 
Trelig helg på er!
 
Maja.

Kommentarer

  • Faster säger:

    Även faster blev glad av ett livstecken 👍😊

    2015-10-31 | 11:47:40
  • mormorm säger:

    Och mormor

    2015-11-01 | 14:22:28

Kommentera inlägget här: