majjaeriksson

Fredag och lördag

Kategori: Maja

I fredags efter soluppgången så blev det frukost och lite ihoppackning av mina prylar och vid elva hämtade jag Philip och hans familj inne i stan för de var äntligen hemma från New York. Det är skönt att ha Philip hemma igen. Och i fredags så åt vi lunch tillsammans och sen blev det några timmar på bibliotek för min del innan jag landade hos Philip igen och fick bildvisning och fler anekdoter från andra sidan Atlanten. Och nu över till gårdagen.
 
Lördagsfrukosten bestod av hallonsmoothie, satsumasklyftor och rostmacka.
 
Efter att ha vaknat till och duschat och sådär så begav vi oss till Sonnorp för att fixa klart med kvällens "maskeradutklädnad"...
 
Philip och jag skulle vara Motalabron! Och bar alltså skapelsen nedan emellan oss.
 
Kameran som ser till att man får betala när man åkt över bron = favoritdetaljen.
 
Vi åt också lite lättlunch på landet. Och fick en grön fin växt av mamma.
 
Och om vi hoppar fram några timmar så var vi på platsen för kvällens halloweenfest och maskerad. Lägenheten var snyggt och läskigt utsmyckad.
 
 
Vi åt god mat - det vill säga grejer som fladdermusvingar och spöksnor och så blev vi uppdelade i tre lag. Vi skulle lösa en mordgåta - Vad var mordvapnet? I vilket rum hade mordet skett? Och vem var mördaren? För att kunna svara på sista frågan fick vi gå en runda på kyrkogården. Det var klurigt och tyvärr kom min grupp på nyckeln till lösningen försent så det blev ingen vinst...
 
Här har ni värdparet - Tobias och Morran. Morran vann också blodpokalen för bästa utklädnad, vilket jag tyckte var helt rätt!
 
Tack för en bra kväll alla inblandade!
 
Maja.

Kommentarer

  • Faster säger:

    Men så kul mä fest o maskerad o vilken toppen ide mä Motala bron 👍

    2015-10-25 | 10:18:58
  • mormor säger:

    Hur gick det med motalabron? Det var en häftig idé!!

    2015-10-25 | 19:06:04

Kommentera inlägget här: