majjaeriksson

Den 7 oktober - bakåfram

Kategori: Maja

Hej!
 
 
Här sitter jag inne på blogg.se med en tekopp i högsta hugg. Nej, det sista var ljug, för teet är alldeles för varmt för högsta hugg. Men ändå.
 
Innan det så åt Philip och jag middag. Ganska så göttig middag för att vara onsdag måste jag säga.
 
Och för nästa bild får vi hoppa till ungefär klockan 16 då jag stod i hösten och väntade på en buss.
 
Jag hade nämligen jobbat två timmar på Sturefors bibliotek. Och om det var mitt mest hektiska jobbpass hittills igår, så var det motsatsen idag. På två timmar kom det tre besökare... Men men, det var trevligt att se ännu ett nytt bibliotek och dessutom få tre-timmars-lön för två timmars jobb för att de egentligen inte får "binda upp" oss på endast ett två-timmars-pass. :)
 
En stund innan de två timmarna av jobb så befann jag mig på stadsbiblioteket där jag och min före detta klasskamrat och faktiskt nuvarande kollega Emelie åt lunch på cafét Galejan som ligger i själva biblioteksbyggnanden. För min del blev det lax- och spenatpaj.
 
Anledningen till att jag var inne på stadsbiblioteket idag var också att vi som är ganska nya skulle få en liten visning av stiftsbiblioteket som har en forskarsal på bibblan och mängder med gamla fina böcker i källarens arkiv.
 
Och innan det åkte jag såklart tåg och innan det åkte jag cykel och när jag hade åkt cykel så tog jag en liten bild och det är den ni ser nedan.
 
Och den sista bilden i denna bakåfram-redovisning av dagen blir min lilla frukost som jag njöt av vid halv åtta imorse.
 
Klart slut och god kväll!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Låter som en bra dag! :)

    2015-10-07 | 22:09:23

Kommentera inlägget här: