majjaeriksson

Fint som blivit över

Kategori: Maja

 
I torsdags blev det ju ett besök på bokrean och det var böckerna ovan som jag köpte.
I kroppen min av Kristian Gidlund köpte jag för att jag var en av alla de som läste hans vackra och starka ord på hans blogg och jag tyckte att det var så fint, i allt det hemskt fula, att jag gärna ville läsa en hel bok med hans ord. Jag har börjat nu och något recensionsliknande kommer säkert när jag är klar.
Sommarhuset av Anna Fredriksson köpte jag för att min mammas moster Eva är en bra försäljare. Hon jobbar på bokhandeln och rekommenderade helt enkelt boken för mig och det kände jag var tillräckligt för att våga betala en guldpeng för den för så lite kostade den.
 
 
I söndags åt Philip och jag middag i hans barndomshem tillsammans med hans föräldrar och brorsa. När vi var på hemväg efter maten ringde Philips mamma och bad oss vända för hon hade glömt att ge oss en bukett med tulpaner som hon hade köpt till oss. Värt att vända för, tyckte vi, och tog ett varv i rondellen. Nu står de fint i fönstret. Vasen är ett stort ölglas, för det var det ungkarlen Philip hade. ;) Men det blev faktiskt himla fint.
 
 
I måndags var det ju Philips och min ettårsdag och när jag var inne på universitetet på dagen så fick jag det fina meddelandet ovan från fina Lovisa. Det var Lovisa och hennes Martin som fixade ihop Philip och mig. Det var henne jag fick Philips nummer av en måndagkväll i januari förra året. Så fint. Tack. Så fint.
 
 
I veckan har jag också haft förmånen att prova Ben&Jerry's nya smak What-a-lotta-Chocolate cookie core. Så. himla. god. Nästan så att den hotade min favorit Chocolate fudge brownie på glasstronen. Nästan.
 
 
Mina naglar, både på händerna och fötterna, har lackats vårigt gröna. Tyckte att de gjorde sig extra bra i solränderna som solen och persiennerna skapade tillsammans. Jag passade också på att knäppa lite bilder på en solrandig Philip och om jag får tillåtelse från honom kanske ni får se någon dag.
 
 
Slutligen vill jag dela med mig av ännu lite mer växtlighet och vårighet. Jag hittade videungisar och kunde inte låta bli att bryta av några kvistar. Nu står även de i fönstret. I något slags alkoholglas... Haha.
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Åh så fint du har det! :) Gidlunds bok är min favorit alla kategorier, man lär sig liksom leva av den <3

    2015-03-05 | 11:22:35
  • Freja säger:

    I kroppen min är verkligen bra! Be prepared to tänka om i livet!

    2015-03-05 | 18:52:17
  • Sandra Lundin säger:

    Så fint inlägg i stor men åh, smset! urgulligt!

    2015-03-06 | 08:19:15
    Bloggadress: http://atilio.blogg.se/

Kommentera inlägget här: