majjaeriksson

Massa onsdagsfint

Kategori: Maja

Idag har det varit en bra dag.
 
Klockan 9.21 åt jag och Philip nästan symmetrisk frukost.
 
11.25 diskade jag samtidigt som jag lyssnade på Sanna Lundells sommarprat. Hon pratade om feminism och medberoende och jag tyckte om hennes sommarprat. Hon berörde viktiga ämnen och pratade med arg röst under stora delar av programmet - vilket inte är konstigt alls när man pratar om ojämställdheten som fortfarande, år 2015, finns i vårt samhälle.
 
12.31 hade jag handlat lite och stannade till för att smygfota en fin rosbuske vid ett vitt staket.
 
12.55 åt jag och Philip lunch samtidigt som vi såg ett avsnitt av De dejtbara på kanal5play. Har ni inte sett det så gör det! Så underbara personligheter.
 
14.03 hade solen tittat fram och jag passade på att fota de tre små blomarrangemangen som jag "snodde" med mig efter syrrans bröllop. Ja, det är äkta blommor som snart har stått i de där små fina glasvaserna i hela tre veckor!
 
Efter klockan 15 blev Philip och jag upphämtade av mamma och storasyster och så åkte vi fyra och hämtade mormor och så gasade vi vidare mot Omberg och Stocklycke där lillasyster och hennes Per jobbar. Där fick vi en liten rundvandrig av hon som håller i't - det var himla kul att äntligen få se var syrran jobbar och jag kan varmt rekommendera ett besök!
 
Klockan 16.49 blev vi serverade fina och goda mackor som min fina lillasyster hade fixat till oss.
 
Och klockan 17.13 blev vi bjudna på glass - Per snålade sannerligen inte utan gjorde rejäla glasskulor! Stort tack för macka, service, glass, besök och sol!
 
Kort därefter åkte vi hemåt och hemma i Motala tog Philip och jag en cykeltur. Vid Borensult, närmare bestämt klockan 19.34, stötte vi på en gullig trädkramare.
 
Och för ett tag sen landade vi i soffan med två glas rabarber- och jordgubbssaft!
 
Klart slut!
 
Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Tack för en trevlig eftermiddag på Omberg!

    PS. Du är duktig på att hålla reda på tider, skriver mormor klockan 20.51

    2015-07-22 | 20:51:57

Kommentera inlägget här: