majjaeriksson

Maja broderar Maja, del 2

Kategori: Maja

Jajemen! Sen några dagar tillbaka är jag klar med mitt andra Maja-broderi. Jag blev betydligt mer nöjd med detta än med första. Och det är väl så det ska vara tänker jag. Övning ger ju färdighet. Så här blev det:
 
 
Som ni ser måste själva tyget liksom sträckas ut så tanken är att spänna det runt en canvas. Kruxet är bara att hitta en med ett passande mått... Broderiet blev ju inte i riktigt samma mått som vykortsorginalet. Men det ordnar sig nog! Så länge tänkte jag att jag kan börja med Maja-broderi numero 3. Det ska bli detta motiv:
 
 
Kul pyssel, tycker jag!
 
Annars är allt rätt bra i livet just nu. I eftermiddag ska jag hem till landet för att hänga lite där och för att fota soluppgången imorgonbitti. Imorgon kväll blir det förhoppningsvis middag med vänner och kräftfiske från land. På tisdag ska jag och Philip åka in till Linköping för lite koll i affärer och framförallt för ett litet möte, som ni nog får veta mer om när det är överstökat. På onsdag ska jag jobba och på torsdag ska jag vara ledig och sen ska jag jobba fem dagar i streck och sen är det snart september, men inte riktigt än.
 
Maja.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: