majjaeriksson

Throwback monday

Kategori: Maja

Idag när jag åkte buss tänkte jag att idag ska jag skriva av mig om plugget på bloggis. Till fredag ska jag ha skrivit en hemtenta/essä, på torsdag ska jag maila min handledare om ytterligare lite uppsatstankar och på torsdag är det också information om nästa termin. Allt det skulle jag kunna bladdra en hel del om. Men när jag satte mig framför datorn nu så kände jag inte alls för att älta sånt. Jag vill blicka tillbaka i bloggarkivet istället!
 
På denna dag fast förra året, alltså 6 oktober 2013, höstfikade Moa och jag inne i Staffanstorp. Mysigt!
 
6 oktober 2012 hängde jag och lillasyster i Ikanohuset och var så här glada/muppiga. Hihi!
 
6 oktober 2011 gick jag på folkis i Småland. Vi skulle fotat på torgmarknaden den dagen, skrev jag, men det regnade så vi hade pysslat med annat i datasalen istället. Den här bilden på mitt folkisfönster fick mig att tänka tillbaka på mitt lilla rum och folkisåret i allmänhet. Tur att bloggisen hjälper mig att komma ihåg och bli lite nostalgisk ibland.

6 oktober 2010 hängde jag med Moa igen, vi kollade på Draget. Tanken på Draget gjorde mig också nostalgisk, Dragetdagarna när min årgång drog var himla roliga minns jag!
 
6 oktober 2009 la jag upp tre härliga bilder från fina Sonnorp. Denna på Sandra och Caputte var riktigt härlig ju!
 
Ja, detta muntrade upp! :)

Nu ska Philip och jag göra vår andra dejt i repris; baka scones!
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Åh vilka härliga tillbakablickar! :D Är riktigt stolt att jag är med i två av dom, hihi! :D Och du vi ses snaaaaart!!!! :D

    2014-10-07 | 10:07:13
  • mormor säger:

    Kul med tillbakablickar... åren går så fort!!! Kram

    2014-10-08 | 12:47:46

Kommentera inlägget här: